Директно Какво има в колбасите и защо едва 30% от свинското на пазара е българско? 19:00 | 08.11.2024
Химикали от опаковките на храните - какво наистина попада в тялото ни? Как потребителските избори могат да намалят риска от навлизането им в организма - отговори от д-р Сергей Иванов 12:00 | 02.10.2024
Колко опасна е хранителната добавка тартразин? "Този оцветител е доста добре проучен", каза д-р Сергей Иванов 11:46 | 10.09.2024
Заменят месото в колбасите със сухожилия, хрущяли и захар Истинските шпекови салами имат едросмляна консистенция, уточни д-р Сергей Иванов 11:48 | 29.07.2024
Експерт: Не знаем какво ядем ние и децата ни, имитиращите продукти са навсякъде В България има много голям сив сектор, алармира д-р Сергей Иванов 18:02 | 17.01.2024
"Активни потребители": Замърсяването в морето е 16 пъти над нормата. РЗИ: Водата не е опасна Кметът на Приморско обяви, че внася в прокуратурата сигнал срещу "Активни потребители" 19:33 | 31.08.2023
Експертите съветват: Избягвайте скара в тенджера и дини и пъпеши в целофан, за да не се натровите "Всеки плод и зеленчук е третиран с химикали, колкото и да не ни се иска", каза д-р Сергей Иванов 08:23 | 11.07.2023
Пробутват ли ни развалени храни? Зачестиха сигналите за стоки с изтекъл срок на годност Д-р Сергей Иванов обясни какво "ни казват" етикетите върху продуктите 08:47 | 08.03.2023
Ескперти: В България никой не контролира какво пише на етикетите на храните Не е ясно дали държавата изобщо изследва хараните, категорични са Богомил Николов и Сергей Иванов от "Активни потребители" 13:39 | 18.12.2022
73% от сирената у нас са оводнени. Биолог: Влагозадържащите агенти в тях не бива да се консумират "БАБХ са избрали да не изследват водата", смята д-р Сергей Иванов 17:50 | 18.11.2022